PARKING KLOOSTERBEMPDEN GOEDKOOPSTE VAN BEIDE LIMBURGEN

Gemakkelijk én Goedkoop Ondergronds parkeren, dat is onze parkeerslogan! In onze parking P3/ Kloosterbempden parkeert u het goedkoopst ondergronds van beide Limburgen. Dat blijkt uit een enquête op de sites van Het Belang van Limburg en Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad. (15/04/2010; www.hbvl.be)

GRATIS PARKEREN?

Bij de goedkoopste supermarkt van België Colruyt krijgt u bij uw aankopen 1 uur parkeren gratis ! Laat hiervoor uw ticket aan de kassa zien. Nadat de kassier uw ticket heeft gevalideerd zal automatisch 1 uur van uw parkeertijd worden afgetrokken aan de betaalautomaten in de parking.

Zo nu en dan delen de Maaseiker “Knapkoekers” ook gratis parkeertickets uit. Let hiervoor op onze advertenties en website.

WC

Aan de uitgang “Muntplein” bevinden zich de openbare toiletten van de Stad Maaseik.

GEBRUIKSGEMAK EN VEILIG

Overtuig uzelf van het gemak van ondergronds parkeren op Kloosterbempden. Met uw winkelkar bereikt u via de automatische hellingbaan direct de Colruyt.
Via de liften van de uitgangen “Maasplein” en “Muntplein” staat u direct tussen de winkels.
Bovendien is de uitgang “Muntplein” gelegen op circa 150 meter van de historische Markt van Maaseik.
Voor zowel run- als funshoppen in Maaseik is P3/Kloosterbempden ideaal gelegen.

Bovendien is de parkeergarage via camerabewaking constant bewaakt. Dat geeft een veilig gevoel. Bij eventuele problemen kunt u zich wenden tot de Parkeerwinkel in Maaseik. Zij helpen u graag verder.

DIENST PARKEREN

Administratief Centrum Maaseik
Lekkerstraat 10
3680 Maaseik
Tel: 089 560 560
parkeren@maaseik.be

Meer informatie over parkeren